Στο σημερινό ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 57 / 10-1-2019 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  1. Θέματα προσωπικού Διοικητικο-Οικονομικής διεύθυνσης (επίδομα στολής, έγκριση υπερωριών, αιτήσεις υπαλλήλων για χρήση ελαστικού ωραρίου)
  2. Αιτήσεις Ασφαλισμένων
  3. Για το ΩΡΛ ιατρείο, θα γίνει έλεγχος και ρύθμιση του ακοογράφου και μεταφορά του στο ιατρείο Θεσσαλονίκης, καθώς και έλεγχος και ρύθμιση του τυμπανογράφου και μεταφορά του στο ιατρείο του Μηχανογραφικού Κέντρου στο Χαλάνδρι.
  4. Το ΩΡΛ ιατρείο του ΙΕΤΑ θα αποκτήσει νέο ακοογράφο.
  5. Εγκρίθηκε το πρόγραμμα προληπτικής μαστού για το 2019 για Πάτρα, Λαμία, Λάρισα και Βόλο.
  6. Μικροβιολογικό: για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε εξετάσεις, εξωτερικές αιμοληψίες αλλά και της νέας εξέτασης της τροπονίνης που διεξάγεται πλέον στα ιατρεία μας, αποφασίσθηκε η πρόσληψη βιολόγου με εξάμηνη σύμβαση.
  7. Το Ταμείο διεξάγει διαγωνισμό για συνεργασία με ρευματολόγο και δερματολόγο, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη.
  8. Αποφασίστηκε η συνεργασία με νέο ψυχίατρο, τον κο Σολδάτο, σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος ψυχιάτρου κου Καρακατσάνη. Θα απασχολείται 7 ώρες την εβδομάδα.
  9. Προγραμματίστηκαν οι δράσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας για το προσεχές διάστημα. Αφορούν σεμινάρια για διαχείριση του άγχους και της κατάθλιψης, για ομάδες φροντιστών ασθενών με άνοια καθώς και ομάδες στήριξης συνταξιούχων.
  10. Αποφασίσθηκε η δωρεά ενός σχολικού λεωφορείου που αποσύρθηκε, στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ο αριθμός των αναγκαίων πλέον υπερωριών που γίνονται στο Ταμείο έχει αυξηθεί πάρα πολύ, οι ανάγκες σε προσωπικό είναι φανερές, ενώ όλα τα κενά καλύπτονται με συμβασιούχους. Παρόλα αυτά η πλειοψηφία του ΔΣ του Ταμείου δεν αποφασίζει να προκηρύξει διαγωνισμό.

 

<-Προηγούμενο ΔΣ

 

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 15 Φεβρουαρίου 2019