Κεντρική Σελίδα | Επικοινωνία | Χρήσιμες συνδέσεις    
 .:: Άλλα θέματα
  Ασφαλιστικό
  Αναδιοργάνωση
  Επιχειρησιακή
  ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  Απεργία 2008
Ανακοίνωση
 
  .::  2005 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ

Αθήνα: 29/12/2004
 

Λίγο πριν τον ερχομό του καινούργιου χρόνου, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους συναδέλφους μας υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Δεν θα αρνηθούμε την ευχή για τους εργαζόμενους της χώρας μας αλλά και όλου του κόσμου, το 2005 να είναι χρονιά δημιουργικής εργασίας και ειρήνης. Μια χρονιά χωρίς δάκρυα και πόνο, χωρίς επεμβάσεις και πολεμικές συγκρούσεις, χωρίς ανεργία και φτώχεια για ένα τόσο μεγάλο μέρος συνανθρώπων μας.

Από την ιστορική μας εμπειρία γνωρίζουμε, πως δεν αρκούν οι ευχές για να ξαναζεσταθούν οι ελπίδες στις καρδιές των εργαζομένων, για έναν κόσμο της “οικουμενικής μελωδίας της ευτυχίας”.

Χωρίς πρόγραμμα και αγώνα, ο άνθρωπος δεν μπορεί να αρθεί πάνω από τα καπιταλιστικά κέρδη. Η συνεχής αποξένωση και η βαρβαρότητα που τα τελευταία παράγουν, μπορεί να σταματήσει μόνο από τους επιτυχείς αγώνες του παγκόσμιου εργατικού κινήματος. Γι αυτό ευχόμαστε οι αγώνες αυτοί να ενισχυθούν και να γίνουν αποτελεσματικοί.

Για την Τράπεζα Ελλάδος το 2005 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά.

Η Διοίκηση θα δοκιμαστεί πραγματικά στην αξιοπιστία της, με την ολοκληρωμένη λύση που έχει υποσχεθεί και καλείται από το Καταστατικό και τον Νόμο να δώσει στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, θα βρεθεί μπροστά στην μεγάλη πρόκληση της αναγκαίας προσαρμογής της Τ.Ε. στα δεδομένα που από καιρό έχουν δημιουργηθεί.

Οι εργαζόμενοι, θα κληθούμε να πάρουμε στις 10 Φεβρουαρίου, τις δικές μας μεγάλες ευθύνες. Οι μεγάλες δυνατότητες που μας έδινε το ΕΥΡΩ, κατασπαταλήθηκαν έναντι ενός δεκαπενθήμερου και πολλών υποσχέσεων. Το αν το απόθεμα των δυνατοτήτων μας, θα ξοδευτεί σε όφελος της ενιαίας στρατηγικής ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, θα είναι δική μας αποκλειστικά απόφαση με τις ερχόμενες εκλογές.

Σε ποια Τράπεζα και με ποια αξιοπρέπεια θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, θα κριθεί εν πολλοίς στις 10 Φεβρουαρίου.

Με ποιο τρόπο και με ποια αξιοπρέπεια, θα κληθούν να αποχωρήσουν συνάδελφοί μας που επί δεκαετίες εργάσθηκαν φιλότιμα στο χώρο μας, θα κριθεί εν πολλοίς στις 10 Φεβρουαρίου.

Ευχή δική μας είναι, το αποτέλεσμα των εκλογών να μην εκφράζει τις σκοπιμότητες των χρωμάτων και των κομμάτων, αλλά να εκφράζει τις ανάγκες μας ως εργαζομένων στην Τ.Ε.

Η ευχή αυτή είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ και μπορεί να εκπληρωθεί.

Σαν ΠΑΣ θα το επιδιώξουμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΠΑΣ

  Κεντρική Σελίδα | Επικοινωνία | Χρήσιμες συνδέσεις    

Τελευταία Ενημέρωσή: 03-03-2009
© Copyright 2003 Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συνεργασίας
( Π. Α. Σ.) 154487 powered by zipi