Κεντρική Σελίδα | Επικοινωνία | Χρήσιμες συνδέσεις    
 .:: Άλλα θέματα
  Ασφαλιστικό
  Αναδιοργάνωση
  Επιχειρησιακή
  ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  Απεργία 2008
Ανακοίνωση
 
  .::  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αθήνα: 20/12/2007
 
  • Κρίση πανικού με επίδειξη αυταρχισμού.
  • Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους αγωνιστές.
  • Να προασπίσουμε τις δημοκρατικές μας κατακτήσεις.   
  • Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων η μόνη απάντηση.

Η κυβέρνηση πανικόβλητη από τις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις καταφεύγει στην τρομοκρατία και την καταστολή, συλλαμβάνοντας 3 συναδέλφους απεργούς της ΔΕΗ, οι οποίοι στην διάρκεια της πορείας, σκέπασαν συμβολικά κάποιες «χαφιεδοκάμερες» που κατασκόπευαν τους διαδηλωτές.

Ο λόγος της επίδειξης αστυνομικής βίας και αυταρχισμού προφανώς συνδυάζεται με την ανάπτυξη του συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων έδειξε δείγματα γραφής για το τι μπορεί να ακολουθήσει, αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει ολόκληρο το σχέδιο αποδόμησης της κοινωνικής ασφάλισης. Η απεργία είχε μεγάλη επιτυχία αφού στους περισσότερους μεγάλους εργασιακούς χώρους τα ποσοστά άγγιξαν το 100% !!! Οι απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα ξεπέρασαν σε συμμετοχή και παλμό και εκείνες που έγιναν ενάντια στην προτεινόμενη απορρύθμιση του ασφαλιστικού το 2001 από τον Γιαννίτση.

Τώρα θα πρέπει το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα εκτός από την απαίτηση για απόσυρση όλων των αντεργατικών – αντιασφαλιστικών μέτρων, να περάσει απεργιακά στην αντεπίθεση, απαιτώντας λύσεις σε όλα τα σοβαρά προβλήματα: των αυξήσεων στους μισθούς, του ασφαλιστικού και των εργασιακών σχέσεων

Η ΠΑΣ χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις, καταγγέλλει την κυβέρνηση για τον αυταρχικό της κατήφορο, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους που διώκονται και απαιτεί να αποσυρθούν αμέσως όλες οι κατηγορίες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΠΑΣ

  Κεντρική Σελίδα | Επικοινωνία | Χρήσιμες συνδέσεις    

Τελευταία Ενημέρωσή: 03-03-2009
© Copyright 2003 Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συνεργασίας
( Π. Α. Σ.) 154687 powered by zipi