Κεντρική Σελίδα | Επικοινωνία | Χρήσιμες συνδέσεις    
 .:: Άλλα θέματα
  Ασφαλιστικό
  Αναδιοργάνωση
  Επιχειρησιακή
  ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  Απεργία 2008
Αναδιοργάνωση
 
  Σταθερό μέτωπο: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Αθήνα: 29/01/2003
 

Κανείς αποπροσανατολισμός δεν πρέπει να μας μετατοπίσει από το κύριο και βασικό μέτωπο που έχουμε μπροστά μας. Εάν στο παρελθόν, κάποιοι κατάφερναν και κάποιοι αποδέχονταν, να αφήνουν στη ΣΙΩΠΗ αυτά τα μεγάλα θέματα, έναντι ενός δεκαπενθημέρου ή ρυθμίσεων στα δάνεια, τα οποία σήμερα έχουν γονατίσει αρκετούς συναδέλφους, μετά και τον δραστικό περιορισμό των υπερωριών, ας μην «τσιμπήσουμε» και πάλι... Όλοι σήμερα έχουν αποδεχθεί την ορθότητα της πολύχρονης προσπάθειας της ΠΑΣ, να ανοίξουν και να διεκδικηθούν αυτά τα θέματα, πολύ πριν από την κυκλοφορία του ΕΥΡΩ, τότε που οι δυνατότητές μας ήτανε ασφαλώς καλύτερες. Εάν τότε μας είχανε ακούσει, σήμερα θα είχαμε σίγουρα και καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι αδιανόητο, λοιπόν, μόνο και μόνο για γενικότερους αντιπολιτευτικούς λόγους ή λόγω εκλογών του ΣΥΤΕ αυτοί που μοιράστηκαν τις ευθύνες της ΣΙΩΠΗΣ μαζί με τις ΠΑΣΚΕ/ΔΑΚΕ, μένοντας σταθερά καθηλωμένοι στη θέση του αντιπροέδρου του ΣΥΤΕ όλα αυτά τα χρόνια (ΕΣΑΚ), να ξιφουλκούν εναντίον αυτού του μετώπου. Την επιχειρησιακή σύμβαση μπορούμε να τη διεκδικήσουμε και να την υπογράψουμε οποτεδήποτε. Και φυσικά θα ισχύει από 1.1.2003. Τη συμφωνία όμως που θα αφορά το παρόν και το μέλλον 4.500 συνταξιούχων και 3.200 εργαζομένων ή θα την κατακτήσουμε ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ.

Ας το κατανοήσουν ΟΛΟΙ. Το μέτωπο Ασφαλιστικού - Αναδιοργάνωσης, δεν αφορά κάποιους παλαιότερους συναδέλφους που η «νέα Τράπεζα» τους έχει στριμώξει στις «εξόδους απογοήτευσης». Ιδιαίτερα αφορά τους νέους και μεσαίους συναδέλφους στο κέντρο και στα Υποκ/τα. Αφορά την ίδια την ύπαρξη του σημερινού δικτύου Υποκ/των με τη σημερινή ή άλλη μορφή. Αν σπάσει το μέτωπο αυτό οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες... Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΣ θα είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων μαζί με τους συναδέλφους μας. Μόνο που η εμπειρία μας και από την ΙΟΝΙΚΗ, μας δίδαξε και γι' αυτό φωνάζαμε και φωνάζουμε. "ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ".

Είμαστε αισιόδοξοι πως οι συνάδελφοι και ιδιαίτερα αυτοί των Υποκ/των, θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο, το κεντρικό μέτωπο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ - ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Μόνο με την αποφασιστική ενίσχυση της ΠΑΣ, που επέμεινε σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στα θέματα αυτά, δημιουργούνται συσχετισμοί εγγύησης για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

  Κεντρική Σελίδα | Επικοινωνία | Χρήσιμες συνδέσεις    

Τελευταία Ενημέρωσή: 03-03-2009
© Copyright 2003 Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συνεργασίας
( Π. Α. Σ.) 154437 powered by zipi