ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΙΝΑ 16-ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 361.21.67, 361.21.04
Αθήνα, 13/6/2003
ΕΦΟΡΙΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας σχετικά με την εκδρομή της Εργατικής Εστίας και μετά από συνεννόηση με το αρμόδιο γραφείο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας σας ενημερώνουμε ότι η διανομή των δελτίων θα πραγματοποιηθεί από τους υπεύθυνους της Εργατικής Εστίας την Τρίτη 17 Ιουνίου και από ώρα 11.00 π.μ. στο γραφείο του Συλλόγου στην Τράπεζα (Ισόγειο, απέναντι από το Πρωτόκολλο).

Σύμφωνα με την Εργατική Εστία δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι υπάλληλοι που δεν έτυχαν άλλης παροχής (π.χ. εισιτήρια θεάτρου, κουπόνια βιβλίων) εντός του 2003 και δεν έλαβαν μέρος σε εκδρομή της Εργ. Εστίας τα έτη 2001-2002.

Οι συνάδελφοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το δελτίο Ασφαλισμένων Μελών του βιβλιαρίου Υγείας, την ταυτότητά τους και τον Αριθμό Φορολογικού τους Μητρώου.

Επειδή ο αριθμός των εισιτηρίων είναι αρκετά περιορισμένος (46 εισιτήρια) γι' αυτό θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας .

Ο ΕΦΟΡΟΣ

IMPORTANT MESSAGE FOR Mr STELIOS CHAIDOUTIS FROM ATHENS - GREECE

Please inform him as soon as he arrives your hotel.

Thank you.

Κύριε Στέλιο,

Έχω αφήσει δύο μηνύματα στο κινητό του Σάκη αλλά δεν κατάφερα να σας μιλήσω.

Πρέπει να επικοινωνήσετε οπωσδήποτε μαζί μου. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εκδρομή της Εργατικής Εστίας. Μου τηλεφώνησε ο Δεσινιώτης μετά το fax που του στείλαμε και μόνο που δεν με έβρισε γιατί βάλαμε το όνομά του στην ανακοίνωση και όλοι παίρνουν αυτόν τηλέφωνο για διευκρινήσεις.

Μου όρισε ημερομηνία να έρθει να μοιράσει τα εισιτήρια στην Τράπεζα την Τρίτη 17 Ιουνίου 2003 και από ώρα 11.00. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι μόνο 46.

Καταλαβαίνετε τι χαμός γίνεται από τηλεφωνήματα και στο Σύλλογο και στην Εργατική Εστία.

Εμείς γράψαμε στην ανακοίνωση ότι θα πρέπει να πάνε να τα προμηθευτούν από την Αγ. Μάρκου από 11/6/03 και τώρα πρέπει να βγει νέα ανακοίνωση με την οποία να τους ενημερώνουμε ότι η διανομή θα γίνει μέσα στην Τράπεζα.

Στείλτε μου fax ή τηλεφωνείστε μου για να μου δώσετε οδηγίες τι να κάνω.

Ευχαριστώ

Ελένη