Στο σημερινό ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 60 / 7-2-2019 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  1. Ξεκίνησε, έστω και καθυστερημένα, η διαδικασία προαγωγών των υπαλλήλων του ταμείου έως το βαθμό του Τμηματάρχη, με τη λήψη απόφασης για τη σύνθεση της αρμόδιας Επιτροπής (Εργασιακών Σχέσεων και Προαγωγών).
  2. Σε εξέλιξη βρίσκεται η μηχανογραφική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Ταμείου προς τους ασφαλισμένους, μέσω του μετασχηματισμού του υφιστάμενου, απαξιωμένου δικτυακού τόπου σε ένα σύγχρονο κέντρο πληροφόρησης και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ μελών και Ταμείου. Το έργο βρίσκεται στη φάση των συναντήσεων με υποψήφιους αναδόχους.
  3. Παράλληλα, σχεδιάζεται ήδη η αυτόματη, ηλεκτρονική ενημέρωση των ασφαλισμένων για τα ραντεβού τους μέσω e-mail και SMS.
  4. Αποφασίσθηκε ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του ΩΡΛ ιατρείου στη Θεσσαλονίκη στα πρότυπα των ιατρείων της Αθήνας, με την προμήθεια νέου εξοπλισμού, ο οποίος θα εγκατασταθεί και λειτουργήσει σε νέο χώρο και μάλιστα σύντομα.
  5. Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε το πρώτο σεμινάριο BLS, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο από υπαλλήλους του Ταμείου μας (δες και ΔΣ αρ. 58).
  6. Συζητήθηκε το θέμα του ορισμού Αρχιάτρου, θέση που δεν λειτούργησε ικανοποιητικά στο παρελθόν και έμεινε ανενεργή για αρκετά χρόνια. Θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας για ιατρικά θέματα. Άποψή μας είναι ότι η θέση θα πρέπει να έχει καλά ορισμένα καθήκοντα και το πρόσωπο που θα επιλεγεί να τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής μεταξύ των ιατρών αλλά και των ασφαλισμένων μας.
  7. Προχωρά η διαδικασία επιλογής δερματολόγου σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος, αλλά και μιας νέας για το Ταμείο μας ειδικότητας, του ρευματολόγου.
  8. Όσοι συνάδελφοι και λοιποί ασφαλισμένοι διαθέτουν ακριβό ορθοπεδικό υλικό σε αχρηστία (νάρθηκες, καροτσάκια κλπ) προτρέπονται να το δωρίσουν στο Ταμείο για επαναχρησιμοποίηση, από άλλους ασφαλισμένους. Να έρθουν σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Ταμείου και να το παραδώσουν. Εφόσον κριθεί κατάλληλο μετά από έλεγχο και αξιολόγηση θα δοθεί σε χρήση.
  9. Αντίστοιχα, οι ασφαλισμένοι καλούνται να επιστρέφουν στο Ταμείο τα υπόλοιπα φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν είτε έχουν λήξει είτε όχι.
  10. Τρία από τα σχολικά λεωφορεία του ΠΚΑ, τα επίταξε ο Ελληνικός Στρατός, για χρήση σε πρώτη ζήτηση, ο μη γένοιτο!

 

<-Προηγούμενο ΔΣ

 

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 15 Φεβρουαρίου 2019