Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 9 / 20-6-2019 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

1. Σε 10% ορίστηκε η συμμετοχή των ασφαλισμένων στις εκτός ΠΔ εξετάσεις στα διαγνωστικά κέντρα της Κρήτης: "Ασκληπιός", "Euromedica Ηρακλείου" και "Euromedica Ρεθύμνου". Πρόκειται ως επί το πλείστον για νέες εξετάσεις, οι οποίες σταδιακά εντάσσονται στο ΠΔ (Προεδρικό Διάταγμα).

2. Επισημάνθηκε η καθυστερημένη παράδοση των αιμοληψιών του ΜΗΚΕΧΑ τις Τετάρτες στα κεντρικά ιατρεία λόγω φόρτου περιστατικών και ακόλουθων εξωτερικών αιμοληψιών και ζητήθηκε ο καθορισμός και δεύτερης μέρας. Προς το παρόν, αποφασίστηκε η παράδοση να γίνεται κατά προτεραιότητα αμέσως μετά τη λήξη του ωραρίου αιμοληψιών και τη φυγοκέντρηση των δειγμάτων και πριν τη διενέργεια των εξωτερικών αιμοληψιών, χωρίς να μεταβληθούν οι ώρες και ημέρες αιμοληψίας στο ΜΗΚΕΧΑ (Τετάρτη 7:30-9:00).

3. Κατόπιν πρότασης ιατρών, διευρύνεται το ωράριο του Μικροβιολογικού εργαστηρίου στα κεντρικά ιατρεία για μετά το μεσημέρι, ώστε να καλύψει περισσότερους ασφαλισμένους. Στο προσεχές μέλλον θα εμπλουτισθεί με νέες εξετάσεις, προς αποφυγή αποστολής δειγμάτων εκτός των χώρων των πολυιατρείων.

4. Προγραμματίζεται η διεξαγωγή ακοολογικού ελέγχου των εργαζομένων στο ΙΕΤΑ, μετά από 15 χρόνια!.

5. Εγκρίθηκε η σκοπιμότητα συνεργασίας με εταιρεία συγκοινωνιολόγων, προς βελτίωση των δρομολογίων των ΠΚΑ. Σκοπός της ενέργειας αυτής, αλλά και δική μας θέση, είναι να βαίνει μειούμενος ο χρόνος παραμονής των παιδιών στα σχολικά.

 <-Προηγούμενο ΔΣ  

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 04 Ιουλίου 2019