Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 16 / 3-10-2019 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  1. Εγκρίθηκε το κόστος μετάβασης υπαλλήλου του Ταμείου και του Προέδρου ή του ΓΓ για την υπογραφή νέων / συμπληρωματικών συμβάσεων με θεραπευτήρια στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να καλυφθούν οι νεώτερες εξετάσεις.

  2. Εγκρίθηκε η αντικατάσταση μιας νηπιαγωγού η οποία θα απουσιάσει για πρακτική άσκηση στα πλαίσια μεταπτυχιακού προγράμματος, με την πρόσληψη νέας για ένα τρίμηνο.

  3. Έγινε αναφορά-συζήτηση στο ζήτημα της εξωστρέφειας του Ταμείου, σε αντίθεση με την μέχρι πρότινος νοοτροπία των διοικούντων, περί της διατήρησης χαμηλού προφίλ.

  4. ΠΚΑ: Εγκρίθηκαν τα θέματα του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης 'Μικροί γεωργοί στην πόλη' για τα παιδιά του ΠΚΑ. Αυτά είναι: Τρύγος. Όργωμα-Σπορά, Ελιά , Ψωμί, Παραγωγή κλωσόπουλων σε εκκολαπτική μηχανή και Παράσταση για το Βιβλίο.

  5. Στα Πολυιατρεία της Πάτρας θα γίνει προμήθεια νέας οδοντιατρικής έδρας. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής ιατρών: οφθαλμίατρου, δερματολόγου και παθολόγου.

  6. Την Τρίτη 15/10 θα διεξαχθεί Ημερίδα από την ΟΑΤΥΕ, με θέμα τον εμβολιασμό και τίτλο 'Εμβόλια: Αλήθειες και Μύθοι'. Γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων ‘ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ’ του ΕΔΟΕΑΠ (Σισίνη 18 & Ηριδανού, Ιλίσια – 1ος όροφος) και η έναρξη είναι στις 16:00. Είσοδος ελεύθερη.


 <-Προηγούμενο ΔΣ  

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 14 Οκτωβρίου 2019