Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 23 / 5-12-2019 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:
  1. Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις συνεργασίας με δύο διατροφολόγους (Καλλιανιώτη, Μαράκη) για ένα ακόμη έτος. Επίσης θα μονιμοποιηθεί μια παιδαγωγός η οποια προσλήφθηκε ως επιλαχούσα από το διαγωνισμό του 2016, μετά τη λήξη της διετούς δοκιμαστικής περιόδου.

  2. Σε εξέλιξη βρίσκεται διαδικασία συγκέντρωσης και στατιστικής επεξεργασίας των δεδομένων από το ιατρείο μεταβολικών νοσημάτων, που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν κάποια χρόνια. Αναμένονται χρήσιμα συμπεράσματα. Τα αρχικά δεδομένα είναι απρόσωπα.

  3. Εγκρίθηκαν οι μετατάξεις τριών υπαλλήλων που απασχολούνται τουλάχιστον για μια διετία σε θέση διαφορετική της αρχικής τους κατάταξης.

  4. ΠΚΑ: Εγκρίθηκε το κόστος πλήρους αντικατάστασης των φεγγιτών που στάζουν στα κτίρια των Μονάδων. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το συντομότερο.

  5. Αναγνώστηκε στο ΔΣ γράμμα της αστυνομίας που αφορά ενέργειές της σχετικά με τους Ρομά. Περιληπτικά περιλαμβάνει: επιστολή προς τον Δήμο για διαμεσολάβηση, συστάσεις και την ημερίδα που διοργάνωσε στα πλαίσια του προγράμματος Proactive (δες προηγούμενο ΔΣ).

  6. Μοναχικοί άνθρωποι: ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΚ-Σ επεσήμανε το γεγονός ότι υπάρχουν ασφαλισμένοι μας που δεν έχουν ανθρώπους να προστρέξουν σε βοήθεια σε μια δύσκολη στιγμή αρρώστιας. Πρόσφατο παράδειγμα, μια ασφαλισμένη μας που χρειάστηκε να νοσηλευθεί και ανέλαβε ο θεράπων γιατρός να την βοηθήσει. Ο εκπρόσωπός μας ζήτησε να εκπονηθεί μια μέθοδος ανίχνευσης αυτών των περιπτώσεων, ώστε να καταγραφούν και να οργανωθεί από το Ταμείο ένα πλαίσιο προστασίας και εξυπηρέτησής τους. Θα επανέλθουμε.

  7. Ξεκίνησε η διαδικασία προαγωγών του προσωπικού ("μικροί" βαθμοί), με τη σύσταση της σχετικής επιτροπής.

  8. Απορρίφθηκε η έφεση πρώην γιατρού του ταμείου (παλιά υπόθεση, η οποία είχε επιστραφεί στο εφετείο από τον Αρειο Πάγο) και αποφασίσθηκε η εφαρμογή της πρωτόδικης απόφασης, η οποία είναι υπέρ του Ταμείου.

  9. Μετά το εκπαιδευτικό σεμινάριο που παρακολούθησε παθολόγος μας της Θεσσαλονίκης, ο εκπρόσωπός μας πρότεινε την περιληπτική παρουσίαση των συμπερασμάτων. Το θέμα παρουσιάζει ενδιαφέρον, διότι πλέον εξετάζονται τα αυτοάνοσα νοσήματα και υπό το πρίσμα της ολιστικής αντιμετώπισης του ασθενούς.

  10. Αποφασίσθηκε η κατάθεση των πινακίδων των δύο παλιών οχημάτων του Ταμείου που αντικαταστάθηκαν από τα νέα (δες προ-προηγούμενο ΔΣ), εώς ότου βρεθεί τρόπος αξιοποίησής τους ή δωρεάς τους.


 <-Προηγούμενο ΔΣ  

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 06 Δεκεμβρίου 2019