Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 24 / 19-12-2019 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:
  1. Αποφασίσθηκε η προμήθεια οδοντιατρικής έδρας για τα ιατρεία Χαλανδρίου.

  2. Ανανεώθηκε για ένα έτος η συνεργασία με την ψυχίατρο κα Καλιώρα.

  3. Ολοκληρώθηκε η μετάπτωση των δεδομένων και η έναρξη σε λειτουργία του αναβαθμισμένου πληροφοριακού συστήματος του Ταμείου.

  4. Ρωτήσαμε για την εξέλιξη της διαδικασίας προσλήψεων μόνιμου προσωπικού. Ενημερωθήκαμε ότι είναι σε εξέλιξη η διερεύνηση συνεργασίας του Ταμείου με εταιρεία επιλογής προσωπικού, η οποία θα εξετάσει τους υποψήφιους του δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού που θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο εκπρόσωπός μας εξέφρασε την αντίθεση της παράταξής μας για τη συνεργασία με εταιρεία, δεδομένου ότι η επιλογή μπορεί να γίνει από στελέχη του Ταμείου, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν. Πρότεινε επίσης την εναλλακτική της επικοινωνίας με τον ΟΑΕΔ και την επιλογή προσωπικού από τις λίστες του.

  5. Διεξήχθη ο ακοολογικός έλεγχος των καταμετρητών στο ΚΕΠΕΔΙΧ Αθήνας.

  6. Από τις 2-12-2019 έως και τις 6-12-2019 εξετάσθηκαν ασφαλισμένες της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του προγράμματος έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Αντίστοιχες εξετάσεις θα γίνουν στις ασφαλισμένες της Λαμίας, Βόλου και Λάρισας στα τέλη Ιανουαρίου 2020.

  7. Αποφασίσθηκε η πρόσληψη νοσηλεύτριας στο μικροβιολογικό εργαστήριο των πολυϊατρείων για ένα έτος προς κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων.

 

Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 25 / 9-1-2020 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  1. Εγκρίθηκε η απουσία για εκπαιδευτικούς λόγους του, συνεργάτη παθολόγου ιατρού του Ταμείου στη Θεσσαλονίκη, κου Σινάκου, ο οποίος συμμετείχε σε συνέδριο της Αμερικανικής εταιρείας μελέτης του Ήπατος, στη Βοστώνη.

  2. Απορρίφθηκε η αίτηση έμμεσου μέλους του Ταμείου, συζύγου θανόντος συνταξιούχου υπαλλήλου του Ταμείου, που έχει ως κύριο φορέα ασφάλισης τον ΕΦΚΑ, για κάλυψη από το Ταμείο με συμπληρωματική ασφάλιση. Ο κανονισμός δεν προβλέπει τέτοιες περιπτώσεις.

  3. Ανανεώθηκε για ένα έτος η συνεργασία του Ταμείου με τον ακτινοδιαγνωστή κο Ανάγνου.

  4. Με αφορμή τυχαία ενεργοποίηση του συναγερμού στους χώρους των Πολυϊατρείων την περίοδο των εορτών, εξετάζεται η δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης των χώρων.

  5. Εγκρίθηκε το κόστος προμήθειας των μελομακάρονων που προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών στους ασφαλισμένους. Καταναλώθηκαν συνολικά 50 κιλά.

 

Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 26 / 16-1-2020 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  1. Ολοκληρώνεται και στην Αλεξανδρούπολη η σύναψη σύμβασης συνεργασίας με ιατρό για τις ανάγκες της συνταγογράφησης στο υποκατάστημα.

  2. Ενημέρωση για το ΠΚΑ: ολοκληρώθηκαν οι επισκευές της τοιχοποιίας στη Μονάδα 3 και στην κουζίνα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται της Μονάδας 5. Σε εξέλιξη επίσης βρίσκεται η επισκευή των φεγγιτών στις μονάδες, σε αναμονή της παραλαβής της παραγγελίας των ανταλλακτικών. Η κατασκευή της περίφραξης δεν έχει ξεκινήσει, με τις νεώτερες εκτιμήσεις να την τοποθετούν στις αρχές Μαϊου. Οι μετρήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης ακόμη δεν έχουν γίνει.

  3. Έγινε ενημέρωση για τον ΓΚΠΔ (GDPR). Τα αναγκαία βήματα για τη συμμόρφωση του Ταμείου με αυτόν προχωρούν με αργούς ρυθμούς.

  4. Μεταξύ 3 Μαρτίου και 7 Απριλίου θα γίνουν ενημερωτικά μαθήματα για τους φροντιστές πασχόντων από άνοια. Μεταξύ αυτών που μπορούν να παρακολουθήσουν είναι και οι ενδιαφερόμενοι ασφαλισμένοι του Ταμείου.

  5. Ξεκίνησε τις εργασίες της η επιτροπή εργασιακών σχέσεων για τις προαγωγές του προσωπικού του Ταμείου.


 <-Προηγούμενο ΔΣ  

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 06 Μαρτίου 2020