Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 51 / 23-12-2020 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  1. Ανανεώθηκαν για ένα έτος οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου δύο υπαλλήλων και δύο διατροφολόγων.

  2. Με στόχο να υπάρχει καλύτερος έλεγχος των εμβολίων ανοσοθεραπείας για αλλεργίες, τα οποία είναι αυξημένου κόστους, ορίσθηκε ως μόνος εγκρίνων η αλλεργιολόγος του ταμείου.

  3. Το μέγιστο επιτρεπόμενων συνεδριών ψυχοθεραπείας έγινε 1 ανά εβδομάδα αντί για 4 ανά μήνα που ήταν έως τώρα. 

  4. Μειώθηκε πάλι η αποζημίωση για τα PRC τεστ covid-19, με το σκεπτικό ότι έχουμε υπογράψει συμφερότερες συμβάσεις με κάποια εργαστήρια. Αυτό που δεν απαντήθηκε είναι τι γίνεται στις περιπτώσεις που κάποιος υποχρεώνεται να κάνει το τεστ σε συγκεκριμένο, διαφορετικό,  εργαστήριο.

  5. ΠΚΑ: προχωρά με γοργούς ρυθμούς η ανέγερση του τείχους προστασίας, έχοντας ήδη ξεκινήσει τα έργα του σταδίου της θεμελίωσης.

  6. Έχει ανακινηθεί ένα ξεχασμένο πλάνο ένταξης του κτήματος Χαλανδρίου και άλλων περιοχών του δήμου στο σχέδιο πόλης. Άγνωστη η τύχη του προσώρας

  7. Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αναβλήθηκε ο τερματισμός της συνεργασίας με την ψυχίατρο.

  8. Γίνονται διερευνητικές ενέργειες για τον τρόπο εμβολιασμού κατά της covid-19 των ασφαλισμένων του Ταμείου μας, με επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο. Η σκέψη να δημιουργηθεί κέντρο εμβολιασμού στα πολυϊατρεία μάλλον θα εγκαταληφθεί, ενώ διαφαίνεται ότι θα εμβολιαστούμε όπως και ο υπόλοιπος πληθυσμός (άυλη συνταγογράφηση κλπ). Αυτό προϋποθέτει την αποστολή αρχείου στοιχείων των ασφαλισμένων μας στο σύστημα ΑΤΛΑΣ της ΗΔΙΚΑ. Ακόμη βέβαια δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις.

  9. Ανατέθηκε στη μειοδότρια εταιρεία το έργο ενίσχυσης της πυρασφάλειας των πολυϊατρείων Αθηνών, με στόχο να ολοκληρωθεί άμεσα.

  10. ΠΚΑ: Εγκρίθηκε η προμήθεια νέου θεματικού οργάνου - παιδικής χαράς για τον προαύλιο χώρο της Μ5.

Καλές Γιορτές !

<-Προηγούμενο ΔΣ  

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 23 Δεκεμβρίου 2020