Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 52 / 13-1-2021 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  1. Πραγματοποιήθηκε αναδιοργάνωση τμημάτων και υπηρεσιών του Ταμείου με ταυτόχρονη τοποθέτηση σε θέσεις ευθύνης. Κυριότερο σημείο είναι η κατάργηση του Τμήματος Θεσσαλονίκης και η αφαίρεση εργασιών από αυτό. Επίσης, η ίδρυση Μονάδας συμβάσεων και προμηθειών. Πολλές θέσεις ευθύνης παραμένουν κενές.

  2. Εγκρίθηκε η πλήρης κάλυψη εξόδων ψυχιάτρου για την ανανέωση άδειας οπλοφορίας των υπαλληλων ασφάλειας των υποκαταστημάτων της ΤτΕ, οι οποίοι, ελλείψει ιατρών του Ταμείου, απευθύνονται σε ιδιώτες ιατρούς. Όμως δε λήφθηκε ειδική μέριμνα και για την αντίστοιχη δαπάνη για παθολόγο.

  3. Covid-19. Εχει ξεκινήσει νέος κύκλος προληπτικών rapid tests στο προσωπικό του Ταμείου με πρόσφατο έλεγχο των εκπαιδευτικών του ΠΚΑ, των νοσηλευτών του ΜΗΚΕΧΑ και της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

  4. Covid-19 - Εμβολιασμοί: Όπως φαίνεται και από την πρόσφατη ανακοίνωση του Ταμείου, μαύρα μεσάνυχτα επικρατούν ως προς τον προγραμματισμό και τον τρόπο διεξαγωγής των εμβολιασμών, πόσο δε μάλλον για την αντιμετώπιση των ειδικών περιπτώσεων (προτεραιοποίηση ευπαθών ομάδων, κατάκοιτοι, κλπ). Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο https://emvolio.gov.gr/ ...

  5. Σε συνέχεια του θέματος με τα φαρμακεία, υπάρχουν σκέψεις για την ίδρυση φαρμακείου από το ΑΤΠΣΥΤΕ. Το θέμα μάλλον θα τραβήξει σε μάκρος... Μέχρι τότε, όσοι δεν έχουν συμβεβλημένο φαρμακείο στη γειτονιά τους θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν το δύσκολο δρόμο.

<-Προηγούμενο ΔΣ  

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 13 Ιανουαρίου 2021