Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 53 / 21-1-2021 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  1. Μεταβλήθηκε η σύνθεση του προεδρείου του ΔΣ λόγω τοποθέτησης, σε θέση ευθύνης στην τράπεζα, του αντιπροέδρου.

  2. Δεν ανανεώθηκε η σύμβαση ορισμένου χρόνου ενός υπαλλήλου του ταμείου με συνέπεια την απόλυσή του. Ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΚ-Σ αντέδρασε και έθεσε εκ νέου την πρότασή μας για μόνιμο προσωπικό πλήρους απασχόλησης, με πλήρη δικαιώματα ασφάλισης σύμφωνα με τον οργανισμό-κανονισμό του Ταμείου.

  3. Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις με διαγνωστικά κέντρα της περιφέρειας για τρία χρόνια, με συμφέρουσες τιμές.. 

  4. Covid-19: Έχει ήδη ξεκινήσει ο εμβολιασμός κατά του SARS-COV-2 στο υγειονομικό προσωπικό του Ταμείου (γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και υπάλληλοι που εργάζονται στα ιατρεία).

  5. Covid-19 - εμβολιασμός ασφαλισμένων: Κατόπιν αποστολής των στοιχείων των ασφαλισμένων μας από το Ταμείο, πλέον όλοι οι, με κύρια ασφάλιση, ασφαλισμένοι του ΑΤΠΣΥΤΕ βρίσκονται στο εθνικό μητρώο ασφαλιστικής ικανότητας ΑΤΛΑΣ. Καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει ακόμη για τις ευπαθείς ομάδες και τους μη δυνάμενους να μετακινηθούν..

  6. Το μηχάνημα κλασικής ακτινολογίας παρουσιάζει αυξημένη συχνότητα βλαβών, ενώ ο ψηφιοποιητής του μόλις πρόσφατα ξεπέρασε το όριο συντήρησης. Θα εξετασθεί η δυνατότητα για αντικατάσταση με σύγχρονο ψηφιακό.

  7. Η απογευματινή λειτουργία του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας περιορίστηκε στην Τετάρτη μόνο.

  8. ΠΚΘ: η σύμβαση με τον ενοικιαστή του χώρου λήγει σύντομα και μάλλον οδεύουμε προς 12ετή ανανέωση.

  9. Συστάθηκε επιτροπή προαγωγών των υπαλλήλων του Ταμείου.

  10. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δικαστικές διενέξεις του Ταμείου με τον πρώην συνεργάτη γιατρό της Θεσσαλονίκης και με τον πρώην υπάλληλο. Ο ΕΦΚΑ αντιδρά στην επιστροφή των δεδικασμένων στο Ταμείο, δημιουργώντας νέες καθυστερήσεις.

<-Προηγούμενο ΔΣ  

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 25 Ιανουαρίου 2021