Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 63 / 13-5-2021 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  1. Δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου δύο διοικητικών υπαλληλων του Ταμείου στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Η ΕΣΑΚ-Σ διαφώνησε με την απόλυση και ζήτησε τη διακοπή του καθεστώτος των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου.

  2. Εγκρίθηκε η προμήθεια συστήματος καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα σε ένα από τα νέα ιατρεία. Συνολικά έχουν αγοραστεί τρεις τέτοιες συσκευές. Σε ερώτηση του εκπροσώπου μας γιατί δεν γίνονται προμήθειες αντίστοιχων μηχανημάτων σε υλοποίηση της μελέτης ρύπανσης της ατμόσφαιρας για το ΠΚΑ, η απάντηση ήταν ότι ... έχει ανατεθεί στις υπηρεσίες της Τράπεζας ...

  3. ΠΚΑ: αποφασίσθηκε η μη παρακράτηση εξόδων φιλοξενίας για τα παιδιά και τα εγγόνια των συνταξιούχων, λόγω του κλεισίματος του σταθμού.

  4. Το Ταμείο θα αναλάβει την προμήθεια και διανομή των self test της Τράπεζας προς το προσωπικό της.

  5. Εγκρίθηκε η προμήθεια 3 σαρωτών εγγράφων για την ψηφιοποίηση των εγγράφων του Ταμείου, σε καθημερινή βάση. Θα τοποθετηθούν στο Κεντρικό Κατάστημα, στη Θεσσαλονίκη και στο Χαλάνδρι Ο εκπρόσωπός μας επισήμανε την λήψη προσφορών από δύο μόνο εταιρείες, δεδομένου του ύψους του κόστους προμήθειας.

  6. Εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας των πολυϊατρείων του Ταμείου μας στην Αθήνα μετά από 92 χρόνια ύπαρξής του. Σημειώθηκε ότι πολλά δημόσια ιδρύματα δεν έχουν κάν άδεια.

  7. Έγινε παρουσιάση από τον αντιπρόεδρο, των ακινήτων που ήρθαν στην κατοχή του Ταμείου από τους πρόσφατους πλειστηριασμούς και της κατάστασης στην οποία παραδόθηκαν. 

  8. Από τα rapid τεστ που έγιναν σήμερα στο ΙΕΤΑ στο σύνολο του προσωπικού δεν βρέθηκε κανένα θετικό δείγμα.

 

<-Προηγούμενο ΔΣ  

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 18 Μαΐου 2021