(στο προηγούμενο ΔΣ νο 1 ο εκπρόσωπός μας έλειπε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων)

Στο ΔΣ του Ταμείου Υγείας μας αρ. 2 / 23-5-2023 συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

  1. Ορίσθηκαν οι Διευθυντές Διευθύνσεων Διοικητικού, Πολυιατρείων, Αναπληρωτής Γενικού Επόπτη ΠΚΑ και Τομέα Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας. Τα πρόσωπα παρέμειναν τα ίδια όπως και της προηγούμενης θητείας.

  2. Συστάθηκαν οι Επιτροπές του Ταμείου και στελεχώθηκαν. Ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΚ προτάθηκε ως μέλος της επιτροπής μηχανοργάνωσης, δεχόμενος την πρόταση με επιφύλαξη, λόγω προβληματικής λειτουργίας της επιτροπής στην τελευταία θητεία του.

  3. Ορίσθηκαν οι Γραμματείς Τοπικών Επιτροπών των Υποκαταστημάτων και Θυρίδων, όπως επίσης και οι κεπρόσωποι του ΔΣ για ΙΕΤΑ, ΜΗΚΕΧΑ, ΚΕΠΕΔΙΧ. Ο εκπρόσωπός μας, επισήμανε ότι τα κριτήρια επιλογής υποψηφίων αλλάζουν κατά περίπτωση (μέχρι τώρα στο ΜΗΚΕΧΑ κριτήριο ήταν ο αριθμός των ψήφων, τώρα παρακάμφθηκε το άτομο με τις περισσότερες ψήφους για ένα άλλο) καθιστώντας φανερή την τοποθέτηση για μικροπαραταξιακούς λόγους. Ενώ επανέλαβε την πρότασή μας για εναλλαγή προσώπων με προτεραιότητα στους συμβούλους, οι οποίοι πρέπει και αυτοί να αποκτούν εμπειρία επί του πεδίου.

  4. Εγκρίθηκε η προμήθεια 1000 rapid tests.

  5. Εγκρίθηκε πρόγραμμα προληπτικής μαστού για τα Υποκαταστήματα Μυτιλήνης και Κομοτηνής, ενώ τέθηκε θέμα χώρου εξέτασης για ασφαλισμένες σε πόλεις που δεν διαθέτουν υποκατάστημα.

  6. Εγκρίθηκε η αντικατάσταση της μπαταρίας του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή της κατασκήνωσης. Η διάρκεια ζωής των μπαταριών αυτών είναι περίπου 4 έτη.

  7. Αντικαταστάθηκε το σύστημα αυτόματου ποτίσματος του ΠΚΑ, ενώ έγινε εκτεταμένη δενδροφύτευση στην πλευρά του νέου μαντρότοιχου.

  8. Οι καλοκαιρινές γιορτές του ΠΚΑ ορίσθηκαν για τις 13 και 15 Ιουνίου. Λόγω κορονοϊού έχουν να γίνουν τρία χρόνια.

  9. Αποφασίσθηκε η προσωρινή πρόσληψη φύλακα για το ΠΚΑ λόγω απουσίας του φύλακα. Εμφανίσθηκε ξαφνικά ένα βιογραφικό…

  10. Κλήση σε έγγραφή απολογία υπαλλήλου που έλειπε σε αναρρωτική.

  11. Ανανέωση σύμβασης με οφθαλμολογικό κέντρο στη Ρόδο για 3 έτη. Ετοιμάζεται νέα σύμβαση συνεργασίας με το διαγνωστικό κέντρο Medical στη Νέα Μάκρη.

  12. Θα γίνει διαγωνισμός για νέα συνεργασία με ψυχιάτρους και έναν πνευμονολόγο λόγω αποχωρήσεων και έναν ακτινολόγο στη Θεσ/νίκη. Επίσης, νέα συνεργασία με δερματολόγο στη Θεσ/νίκη για 1 έτος, σε αντικατάσταση προηγούμενου ιατρού που αποχώρησε.

  13. Οργανώνεται εκδρομή για τους υπαλλήλους του Ταμείου τον Ιούνιο στην Εύβοια.

<-Προηγούμενο ΔΣ (13/9/2021)  

web analytics

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 28 Ιουνίου 2023