Πολιτιστική Δραστηριότητα

ΕΦΟΡΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΟΑΣΑ

Ο Σύλλογός μας με την συνεργασία της ΟΤΟΕ προχώρησε σε συμφωνία με τον Ο.Α.Σ.Α. και θα διαθέσει και φέτος κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με τη σχετική έκπτωση που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια.

Οι κατηγορίες των καρτών είναι δύο και με την έκπτωση η τιμή τους διαμορφώνεται ως εξής:

  • 132 € ΜΙΚΡΗ ΚΑΡΤΑ για Λεωφορεία - Τρόλεϊ – Τραμ
  • 286 € ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΤΑ για όλα τα μέσα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Σε ό,τι αφορά :

  • στον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ, διευκρινίζεται ότι η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΤΑ ισχύει για τη γραμμή ΜΑΓΟΥΛΑ - ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ενώ
  • στο ΜΕΤΡΟ ισχύει για τη γραμμή από Αθήνα μέχρι ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ (αποκλείονται οι διαδρομές από και προς το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ).

Οι συνάδελφοι δικαιούνται να προμηθευτούν ετήσια κάρτα και για τα μέλη της οικογένειάς τους.

Η διαδικασία είναι απλή. Μαζί με το ισόποσο της κάρτας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση με καθαρά, κεφαλαία γράμματα, να προσκομίσουν απαραίτητα μια φωτογραφία και να τα παραδώσουν ή απ' ευθείας στα γραφεία του Συλλόγου (ΣΙΝΑ 16, 2 ος όροφος, τηλ. 320.3082) ή στους εκπροσώπους των Επιτροπών του ΣΥΤΕ ανά Διεύθυνση από Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2006 ως και Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2006 και από ώρα 9.30 π.μ. – 12.00 μ.

  • Σε περίπτωση ΑΠΩΛΕΙΑΣ των κουπονιών αυτά ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ, γι' αυτό ο καθένας πρέπει να φέρει μαζί του μόνο το κουπόνι του τρέχοντος μηνός!!!

Από Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2006 και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2006 και από ώρα 9.30 π.μ. – 12.00 μ.μ. θα παραδίδονται από τα γραφεία του Συλλόγου μας (2 ος όροφος) οι κάρτες στους συναδέλφους.

Υ.Γ. Οι προθεσμίες θα τηρηθούν αυστηρά.

Ο ΕΦΟΡΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ (2007)