Κεντρική σελίδα Περιεχόμενα Επικοινωνία Τα νέα του site

[ Τα νέα μας ] Ανακοινώσεις ] Ανακοινώσεις TY ] Ανακοινώσεις Συνταξιούχων ] Ανακοινώσεις Π.Α.ΜΕ. - Κλαδικού Σωμ. Χρηματοπιστωτικού ] Η ταυτότητά μας ] Σύνδεσμοι ]

 

Τα νέα μας


web analytics

 

Τα νέα μας

 • (16/9/2020) - Διαβάστε εδώ το διεκδικητικό πλαίσιο του Π.Α.ΜΕ. για το 2020-2021...
 • (10/9/2020) - Σήμερα μέρα δράσης για τις αστικές συγκοινωνίες. Πάρε και συ μέρος (περισσότερα) ...
 • (2/9/2020) - Θέματα του Ταμείου Υγείας (ΔΣ 36-40)...
 • (5/8/2020) - «Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους, ενάντια στη φτώχεια και τις νέες πυρηνικές απειλές». Με αυτό το σύνθημα, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Ζακλίν Ντε Ρομιγύ στο Θησείο, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος των ΗΠΑ κατά του λαού της Ιαπωνίας με τη ρίψη ατομικών βομβών σε Χιροσίμα - Ναγκασάκι πριν ακριβώς από 75 χρόνια. Αντίστοιχη αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει αύριο η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., στον Λευκό Πύργο, με πορεία στο προξενείο των ΗΠΑ. Ανάλογες εκδηλώσεις προγραμματίζονται για αύριο σε Καβάλα, Πάτρα, Χανιά.
 • (28/7/2020) - Θέματα του Ταμείου Υγείας (ΔΣ 31-35)...
 • (28/7/2020) - Σε βάθος μέχρι και 5 χρόνων τα κουτσουρεμένα αναδρομικά των συνταξιούχων  και με «κούρεμα» στο τραπέζι! Σε συνεντεύξεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο, ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, ανέφερε ότι «το ποσό υπολογίζεται στα 3 δισ. ευρώ», αντί για τα 3,94 δισ. ευρώ που είναι το ύψος των περικοπών για το εν λόγω 11μηνο. Η μείωση κατά περίπου 1 δισ. ευρώ προκύπτει από τον υπολογισμό των κάθε είδους αντιλαϊκών χαρατσιών που θα επιβληθούν στα αναδρομικά, όπως είναι η παρακράτηση του φόρου εισοδήματος και της «εισφοράς αλληλεγγύης». Αντίστοιχα, ο υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, επιβεβαίωσε ότι πέρα από την καταβολή των περιορισμένων αναδρομικών σε βάθος χρόνων, στο τραπέζι βρίσκεται και το σενάριο για εφάπαξ καταβολή με «κούρεμα», δηλαδή να μπαίνει στους συνταξιούχους το εκβιαστικό δίλημμα για απόδοση των αναδρομικών αυτών σε βάθος έως και 5 χρόνων ή για εφάπαξ καταβολή με πετσόκομμα του σχετικού ποσού. Σε κάθε περίπτωση, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, το ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία απαιτούν την άμεση και πλήρη καταβολή των αναδρομικών σε όλους τους συνταξιούχους, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν παραγράφουν καμία από τις τεράστιες περικοπές στις συντάξεις.
 • (16/7/2020) - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: Ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ και τις κυβερνητικές εξαγγελίες που ακολούθησαν: Να καταθέσει άμεσα στη Βουλή τον τρόπο και τον χρόνο που θα αποδοθούν αυτά που δικαιούνται όλοι οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, απαιτούν από την κυβέρνηση οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, ύστερα από τις αποφάσεις του ΣτΕ για τα αναδρομικά τους, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι το συνταξιουχικό κίνημα δεν αποδέχεται καμία περικοπή και απαιτεί να επιστραφούν στους συνταξιούχους όσα τους αφαιρέθηκαν
 • (16/7/2020) - Στο Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της 13/7 σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιηθεί την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ. 
 • (8/7/2020) - Δεν διορθώνεται! Ο λαός θα το ρίξει στα σκουπίδια !!. Οι προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση να παρουσιάσει τάχα «βελτιώσεις» στο νομοσχέδιο - τερατούργημα για τις διαδηλώσεις σε καμιά περίπτωση δεν αλλάζουν την ουσία και δεν αμφισβητούν τον πυρήνα του νομοσχεδίου, που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο άρθρο αποτελεί ράπισμα για τις λαϊκές ελευθερίες. Η ουσία βρίσκεται στο άρθρο 19, για την «αντιμετώπιση της ριζοσπαστικοποίησης», που τσουβαλιάζει τη δράση του εργατικού - λαϊκού κινήματος με την «τρομοκρατία», την ακροδεξιά και γενικά με την «ιδεολογία της βίας» και αντιμετωπίζει τις κινητοποιήσεις του λαού ως εν δυνάμει εγκληματικές πράξεις. Κανείς δεν πρέπει λοιπόν να πέσει στην παγίδα των ελιγμών της κυβέρνησης. Συνεχίζονται οι δηλώσεις καταδίκης από συνδικαλιστές, νομικούς, ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού. Συνεχίζονται αύριο Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων, σωματείων και φορέων. Στην Αθήνα, στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα. Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, στο Αγαλμα Βενιζέλου.
 • (3/7/2020) - Κάτω τα χέρια απο τους αγώνες του λαού! Μυριόστομη την απαίτηση για την απόσυρση του αντεργατικού νομοσχεδίου-εκτρώματος για τις διαδηλώσεις ύψωσαν χτες Πέμπτη 2/7 χιλιάδες εργαζόμενοι από κάθε γωνιά του Λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά και την υπόλοιπη ελλάδα, με στεντόρεια φωνή, διαδηλώνοντας στην πλατεία Συντάγματος. 

  Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό - «προπέτασμα καπνού» πως τάχα με το νομοσχέδιο «μπαίνει τάξη» στην ταλαιπωρία εξαιτίας των διαδηλώσεων, ο ομιλητής τόνισε πως «ταλαιπωρία στο λαό μας σε εργαζόμενους και επαγγελματίες προκαλούν οι άθλιες και ακριβές αστικές συγκοινωνίες, όπου με ευθύνη του κράτους, ακόμα και σε συνθήκες πανδημίας, ο κόσμος στοιβάζεται καθημερινά σαν τις σαρδέλες, εκτίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

  Ταλαιπωρία για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της σημερινής και όλων των προηγούμενων, στα Εργασιακά, στο Ασφαλιστικό, στην Υγεία, στην Παιδεία, στο περιβάλλον, ενάντια στην οποία αγωνίζονται συνδικάτα, εργαζόμενοι και άλλοι φορείς του κινήματος. Αυτή η πολιτική ευθύνεται και για την αναδουλειά στα εμπορομάγαζα, για τη φοροληστεία και τις απειλές πλειστηριασμών που αντιμετωπίζουν μικροί επαγγελματίες.

  Ταλαιπωρία, δηλαδή, είναι η ίδια η αντιλαϊκή πολιτική, που αυξάνει τα προβλήματα του λαού και τον βγάζει στο δρόμο για να διεκδικήσει το δίκιο του».

  Ενώ σημείωσε πως τα περί «ταλαιπωρίας στο κέντρο» ακούγονται ακόμα περισσότερο προσχηματικά, τη στιγμή που η υπομονή χιλιάδων κατοίκων της Αθήνας δοκιμάζεται αυτές τις μέρες από τον λεγόμενο «μεγάλο περίπατο», την αποσπασματική και ασχεδίαστη ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας, που αποφάσισε η δημοτική αρχή, για να αναβαθμίσει το «τουριστικό προϊόν» χάριν των μεγαλοξενοδόχων και των μεγαλεμπόρων.

  Η συγκέντρωση ήταν η πρώτη απάντηση στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, ενώ οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις κινητοποιήσεις που κλιμακώνονται, με σωματεία και φορείς να μπαίνουν δυναμικά στη μάχη ενάντια στο εκτρωματικό νομοσχέδιο.


 • (29/4/2020) - ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 28/4/2020. Το μήνυμα έφτασε σε όλη τη χώρα, σε κάθε κλάδο: «Πληρώσαμε πολλά - Δεν θα πληρώσουμε ξανά!». Συνδικαλιστικές οργανώσεις και εργαζόμενοι με πολύμορφες πρωτοβουλίες σε όλη τη χώρα, σε κάθε κλάδο, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με παραστάσεις διαμαρτυρίας και συμβολικές κινητοποιήσεις, απαίτησαν ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και διασφάλιση των εργατικών δικαιωμάτων απέναντι στην αντεργατική επίθεση, απαίτησαν να παρθούν τώρα πίσω οι αντεργατικές ρυθμίσεις που προωθήθηκαν στο όνομα της πανδημίας. Ενδεικτικά:
  * Το Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρεία «Mellon» πραγματοποίησε συγκέντρωση το πρωί έξω από τα γραφεία της. Συμμετείχαν δεκάδες εργαζόμενοι.
  * Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ) μαζί με τα επιχειρησιακά σωματεία στην «Cosmote E-Value» και στη «Vodafone - 360 Connect» πραγματοποίησαν σειρά παρεμβάσεων στους χώρους δουλειάς στον όμιλo «Intracom» και σε καταστήματα του ΟΤΕ. Ακόμα, μαζί με τα αντίστοιχα επιχειρησιακά σωματεία, βρέθηκε στα καταστήματα της «Vodafone» και στο κτίριο της «E-Value» στην Καλλιθέα. Το απόγευμα το ΣΕΤΗΠ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας.
  * Το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής πραγματοποίησε το μεσημέρι μοτοπορεία, στο πλαίσιο στάσης εργασίας που είχε κηρύξει (1 μ.μ. - 5 μ.μ.).
  * Ακόμη : οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μονάδες Υγείας, η Ομοσπονδία Φαρμάκου, το κλαδικό Συνδικάτο της Αττικής και επιχειρησιακά σωματεία, Συνδικάτο Εργαζομένων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας (παράρτημα Πειραιά) και το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργώντα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και η Συντονιστική ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών. το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και πολλοί άλλοι σε όλη την Ελλάδα. Ο αγώνας θα συνεχιστεί την Παρασκευή 1η Μάη με εκδηλώσεις και συμβολικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της υγείας.

 • (14/4/2020) - ΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 7/4/2020: - Ακούστηκε δυνατά η φωνή των υγειονομικών και του λαού. Εκατοντάδες υγειονομικοί σε όλη τη χώρα, έχοντας στο πλευρό τους εργαζόμενους, σωματεία και φορείς, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) για τη χτεσινή πανελλαδική μέρα δράσης, πραγματοποίησαν δεκάδες συντονισμένες κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία και σε δομές Υγείας σε όλη τη χώρα, με το σύνθημα «Σπάμε τη σιωπή μας, δυναμώνουμε τη φωνή της διεκδίκησης για μέτρα προστασίας, για την υγεία του λαού». Περισσότερα ...
 • (20/3/2020) - Με κινητοποίηση «ειδικού σκοπού και τύπου» όπως τη χαρακτήρισαν οι νοσοκομειακοί γιατροί, μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), το απόγευμα της Πέμπτης στο υπουργείο Υγείας, απαίτησαν μια σειρά άμεσα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού. Συγκεκριμένα απαίτησαν άμεσο εφοδιασμό του υγειονομικού προσωπικού με τα αναγκαία ατομικά μέσα προστασίας, να γίνουν άμεσα μαζικές προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και τραυματιοφορέων, με προτεραιότητα τη στελέχωση των τμημάτων πρώτης γραμμής. Απαίτησαν επίσης η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στο άνοιγμα όλων των κλινών ΜΕΘ αλλά και να προχωρήσει στην επίταξη των υποδομών του ιδιωτικού τομέα της Υγείας. Κατήγγειλαν επίσης ότι ενώ έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Υγείας εδώ και 15 μέρες εντούτοις και σήμερα ο υπουργός αρνήθηκε να συναντήσει την αντιπροσωπεία τους, επικαλούμενος τον...κορονοϊό!!!. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο ...
 • (6/3/2020) - Θέματα του Ταμείου Υγείας (ΔΣ 27-28-29-30)...
 • (14/2/2020) - Συνέδριο ΕΚΑ 8 και 9 Φεβ: Έλαμψαν δια της απουσίας τους για μια ακόμη φορά οι συνδικαλιστικές δυνάμεις της εργοδοτικής πλειοψηφίας. Αφού δεν πέρασαν οι άκομψες απόπειρές τους με αστεία επιχειρήματα να νομιμοποιηθούν σωματεία με μέλη εργοδότες, με ανύπαρκτη δράση και με επιστολική ψήφο, ιστορικά σωματεία που μετατράπηκαν σε "στρατηγικούς επενδυτές" τραπεζών και αποκλείστηκαν με μεγάλη πλειοψηφία από το σώμα των αντιπροσώπων και παρά τις προσπάθειες της ΔΑΣ για δημιουργία, στη συνέχεια, γόνιμου διάλογου και αντιπαράθεση απόψεων (το σώμα αποφάσισε οι εκλογές για την εφορευτική επιτροπή να γίνουν τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου), οι σύνεδροι της ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΕΑΚ (ΣΥΡΙΖΑ) εξαφανίσθηκαν καθόλη τη διάρκεια των ομιλιών, επανεμφανίστηκαν για τις εκλογές και εξαφανίσθηκαν πάλι. Οι ταξικές δυνάμεις παρόλα αυτά πραγματοποίησαν ένα ζωντανό συνέδριο, όπως πρέπει να διεξάγεται, με ομιλίες αντιπροσώπων που μετέφεραν τις εμπειρίες τους από τους χώρους δουλειάς τους, εκφράστηκαν απόψεις και προτάσεις και προκρίθηκαν ψηφίσματα με αγωνιστικές αποφάσεις. Πιο συγκεκριμένα υπερψηφίστηκαν τα εξής ψηφίσματα:
  1. Στήριξης του αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ
  2. Επικύρωσης της απόφασης του ΕΚΑ για την απεργία στις 18/2 και με το πλαίσιο πάλης της ΔΑΣ
  3. Ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις
  4. Καταδίκης της Χρυσής Αυγής και της εισαγγελικής πρότασης
  5. Ενάντια στο «πραγματικό» μητρώο για το ηλεκτρονικό φακέλωμα των συνδικάτων που ξεκίνησε νομοθετικά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η κυβέρνηση της ΝΔ
  Όλα τα παραπάνω ενίσχυσαν τη χάραξη της στρατηγικής του εργατικού κινήματος της Αθήνας για την επόμενη μέρα, ενόψει και του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

 • (5/2/2020) - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ: Αύριο τα συλλαλητήρια για το Ασφαλιστικό - Κλιμάκωση με απεργία στις 18 Φλεβάρη. Κλιμακώνεται η πάλη των εργαζομένων και του λαού για την Κοινωνική Ασφάλιση με τα αυριανά συλαλλητήρια σε όλη η χώρα. Στο κέντρο της Αθήνας, στα Προπύλαια, στις 6.30 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη, στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Ανατολικά) και στην πλατεία Ευόσμου (Δυτικά).
 • (28/1/2020) - ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ! Συγκέντρωση σήμερα στις 4.30 μ.μ. στο υπουργείο Εργασίας από σωματεία και συνταξιουχικές οργανώσεις. Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για μαζική συμμετοχή.
 • (16/1/2020) - Θέματα του Ταμείου Υγείας (ΔΣ 24-25-26)...
 • (6/12/2019) - Θέματα του Ταμείου Υγείας (ΔΣ 23)...
 • (4/12/2019) - Θέματα του Ταμείου Υγείας (ΔΣ 22)...
 • (2/12/2019) - Θέματα του Ταμείου Υγείας (ΔΣ 21)...
 • (2/12/2019) - Χιλιάδες εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και συνταξιούχοι έλαβαν μέρος στις κινητοποιήσεις του περασμένου Σαββάτου ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για παραπέρα ιδιωτικοποίηση της Ασφάλισης. Με το μήνυμα «Κάτω χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση» απάντησαν στο σχέδιο του κεφαλαίου, των κυβερνήσεων και των κομμάτων του για τη μετατροπή των εναπομείναντων ασφαλιστικών δικαιωμάτων σε παρανάλωμα του χρηματιστηριακού τζόγου, προτάσσοντας ταυτόχρονα τις σύγχρονες εργατικές - λαϊκές ανάγκες σε ό,τι αφορά τις συντάξεις, την Υγεία και την Πρόνοια και ξεκαθάρισαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια υποχρεωτική Ασφάλιση για όλους.
 • (25/11/2019) - Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διοργάνωση του συλλαλητηρίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοέμβρη από Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία Εργαζομένων και οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, ενάντια στο νέο γύρο της αντιασφαλιστικής επίθεσης που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ. Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα γίνει στα Προπύλαια στις 10.30 π.μ. και στη Θεσσαλονίκη στο Αγαλμα Βενιζέλου στις 11 π.μ.
 • (14/11/2019) - Μαζικοί φορείς, οργανώσεις και συσπειρώσεις καλούν στον αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου, επισημαίνοντας με τα καλέσματα και τις ανακοινώσεις τους την επικαιρότητα των διδαγμάτων του. Μεταξυ αυτών η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) 1967 - 1974, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΑ). Το ΠΑΜΕ καλεί σε κατάθεση στεφάνων στο Πολυτεχνείο το Σάββατο 16 Νοέμβρη. Ο τόπος συνάντησης θα είναι στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος), στις 11.30 το πρωί.
 • (14/11/2019) - Κινητοποίηση εχθές νωρίς το μεσημέρι έξω από τα κεντρικά της Alpha Bank στην οδό Σταδίου στην Αθήνα πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, ενάντια σε νέο πλειστηριασμό λαϊκής περιουσίας επαγγελματία οφειλέτη. Μετά την παρέμβαση του ΠΑΜΕ και της ΟΒΣΑ που συμμετείχε στην κινητοποίηση, η τράπεζα έκανε ένα βήμα πίσω και κάλεσε την οικογένεια σε συνάντηση για να εξεταστεί η υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της κινητοποίησης, στην είσοδο της τράπεζας παρέμεναν παρατεταγμένες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, γεγονός που κατήγγειλαν οι διαδηλωτές (το ΠΑΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας σχετικά). «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», είναι το σύνθημα που κυριάρχησε στην κινητοποίηση.
 • (6/11/2019) - ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - Το εργατικό - λαϊκό κίνημα δεν θα μπει στο γύψο! Ανακοίνωση για τις προκλητικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για περιορισμό - απαγόρευση διαδηλώσεων

Ιστορικό ειδήσεων

   

web analytics

Κεντρική σελίδα ] [ Τα νέα μας ] Ανακοινώσεις ] Ανακοινώσεις TY ] Ανακοινώσεις Συνταξιούχων ] Ανακοινώσεις Π.Α.ΜΕ. - Κλαδικού Σωμ. Χρηματοπιστωτικού ] Η ταυτότητά μας ] Σύνδεσμοι ]

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 16 Σεπτεμβρίου 2020