ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1929

Μέλος:

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ (SCECBU)
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΤΟΕ)
ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (ΕΚΑ)

Σίνα 16, 106 72 Αθήνα, Τηλ.: 210.3612104, Fax: 210.3630858, www.syte.gr, e-mail: info@syte.gr

Αθήνα: 21/6/2006

Ανακοίνωση: 52

ΟΤΟΕ - 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Ο.Τ.Ο.Ε. αποφάσισε στα πλαίσια της προκήρυξης της ΓΣΕΕ, 3ωρη Στάση Εργασίας που πραγματοποιείται την Πέμπτη 22/6, ώρα 12.15 με 15.15 και καλεί όλους τους εργαζόμενους των Τραπεζών να πάρουν μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο των φοιτητών και εργαζομένων που θα γίνει την Πέμπτη.

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στην 3ωρη Παναττική Στάση Εργασίας που προκήρυξε η Ο.Τ.Ο.Ε. προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο που πραγματοποιείται την ίδια ώρα στα Προπύλαια.

Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμπαραταχθούν στον δίκαιο αγώνα των φοιτητών και των Πανεπιστημιακών δασκάλων που αγωνίζονται για να μην περάσει η κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου, για να εξακολουθήσουν να δίδονται δωρεάν τα Πανεπιστημιακά συγγράμματα, για τη δημοκρατία στα Πανεπιστήμια που σκοπεύουν να τη καταργήσουν με τον διορισμό των Επιθεωρητών που παλεύουν, τέλος, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων που θέλουν να περάσουν με τη κατάργηση του άρθρου 16 του Συντάγματος αλλά και ενάντια στην αποπομπή δεκάδων χιλιάδων φοιτητών με το διαβόητο άρθρο ν + 2.

Ο αγώνας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της παιδείας είναι ένας αγώνας που αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού, είναι ένας αγώνας που αφορά το σήμερα και το αύριο, αφορά το μέλλον των παιδιών μας. Γι' αυτό και απαιτείται η καθολική στήριξή του για να είναι νικηφόρος.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ