ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1929

Μέλος:

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ (SCECBU)
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΤΟΕ)
ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (ΕΚΑ)

Σίνα 16, 106 72 Αθήνα, Τηλ.: 210.3612104, Fax: 210.3630858, www.syte.gr, e-mail: info@syte.gr

Αθήνα: 14/3/2006

Ανακοίνωση: 40

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΣΤΙΣ 15/3/06

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ
Ο.Τ.Ο.Ε. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/3/2006

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η ΟΤΟΕ συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. μαζί με την ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 15/3/2006 και καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Ελλάδος να συμμετάσχουν αγωνιστικά.

Η επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι και το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας καθημερινά μεγαλώνει: Η Ακρίβεια, η Ανεργία, η Ανασφάλεια, το Ασφαλιστικό, η προσπάθεια κατάργησης των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας από την εργοδοσία, με την ανοχή της κυβέρνησης, η μη υπογραφή ικανοποιητικής Σ.Σ.Ε. είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Κυβέρνηση και Τράπεζες οφείλουν να αναγνωρίσουν τον κλαδικό χαρακτήρα της ΟΤΟΕ και να διαπραγματευτούν όπως άλλωστε επιτάσσουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι, για τα κλαδικά θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους στις Τράπεζες και πρώτα απ' όλα για την Κλαδική Σ.Σ.Ε.

Η αδιαλλαξία και η αυταρχική στάση είτε από την πλευρά της κυβέρνησης, είτε από την πλευρά των Τραπεζών, είτε και από τις δύο πλευρές, ο δρόμος του αγώνα για την ΟΤΟΕ είναι γνώριμος και επιβεβλημένος, ενώ ο δρόμος του αδιεξόδου και της δικαιολογημένης κοινωνικής αγανάκτησης εναντίον της κυβέρνησης και των τραπεζών έχει ήδη αρχίσει να αποδεικνύεται πολιτικά και κοινωνικά ΟΛΕΘΡΙΟΣ για εκείνους που τον επιλέγουν.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 15/3/2006 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ 11.30 π.μ. ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “PARK” Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ