ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1929

Μέλος:

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ (SCECBU)
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΤΟΕ)
ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (ΕΚΑ)

Σίνα 16, 106 72 Αθήνα, Τηλ.: 210.3612104, Fax: 210.3630858, www.syte.gr, e-mail: info@syte.gr

Αθήνα: 9/3/2006

Ανακοίνωση: 39

ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΟΤΟΕ - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΤΕ-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκαν χθες 8/3/06, οι συζητήσεις του ΣΥΤΕ με την Διοίκηση της Τ.Ε., προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και απεγκλωβισμός από την κρίση που δημιουργήθηκε μετά το ομαδικό διάβημα της ΟΤΟΕ στον 2 ο όροφο, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έθεσε το προεδρείο της ΟΤΟΕ στη Διοίκηση στις 7/3/06.

Σε συνάντηση του προέδρου του Δ.Σ. του ΣΥΤΕ, με τον Διοικητή της Τράπεζας, συμφωνήθηκε όπως.

  • Ο μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Διοικητικού, αρμόδιος σε θέματα Ασφάλειας, θα τοποθετηθεί σε Διεύθυνση της επιλογής του.
  • Μέσα σε διάστημα ενός περίπου μηνός, θα τοποθετηθεί νέος Προϊστάμενος στο τμήμα ασφαλείας Κ/Κ. Η επιλογή θα επιδιωχθεί να γίνει από τους υπάρχοντες συναδέλφους στο κλάδο της Ασφάλειας.

Μετά την αποτροπή των μετακινήσεων απλών συναδέλφων, που σκοπίμως είχαν κάποιοι εισηγηθεί στην Διοίκηση για προφανείς λόγους , την τοποθέτηση του προηγούμενου προϊσταμένου τμήματος ασφαλείας σε αντίστοιχη θέση και όχι σε αυτήν της διάθεσης του προσωπικού όπως αρχικά ανακοινώθηκε, και την επιτευχθείσα τελική συμφωνία, δίνεται αξιόπιστη και αξιοπρεπής διέξοδος στην κρίση που αδικαιολόγητα με τις αποφάσεις της δημιούργησε η Διοίκηση της Τ.Ε.

Συνάδελφοι,

Μπροστά μας έχουμε το μέτωπο της υπογραφής κλαδικής ΣΣΕ.

Στις 15/3/06, προχωράμε σε μια Πανελλαδική - Πανεργατική Απεργία σημαντικής σημασίας για τις πάρα πέρα εξελίξεις στο θέμα των κλαδικών ΣΣΕ και όχι μόνο.

Με την ενότητα όλων μας και την ενεργό παρουσία στις κινητοποιήσεις, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε και την μάχη αυτή.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Υ.Γ. Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε την κάλυψη από το Απεργιακό Ταμείο της 24ωρης Απεργίας (7/3/2006).