ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1929

Μέλος:

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ (SCECBU)
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΤΟΕ)
ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (ΕΚΑ)

Σίνα 16, 106 72 Αθήνα, Τηλ.: 210.3612104, Fax: 210.3630858, www.syte.gr, e-mail: info@syte.gr

Αθήνα: 8/9/2005

Ανακοίνωση: 16

Δ.Ε.Θ. - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο. - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005

Συνάδελφοι,

Για μια ακόμη φορά όλοι οι εργαζόμενοι καλούνται να αντιμετωπίσουν αντεργατικές κυβερνητικές πολιτικές οι οποίες βαφτίζονται “μεταρρυθμίσεις”.

Όλοι μας γινόμαστε μάρτυρες της σκληρής πραγματικότητας από τις επιθέσεις που δεχόμαστε όσον αφορά το εισόδημά μας και τα εργασιακά μας δικαιώματα, σε μια εποχή που οι τραπεζίτες και οι βιομήχανοι βγάζουν υπέρογκα κέρδη, ενώ οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για την καθημερινή επιβίωση αλλά και το δικαίωμα στην εργασία.

Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή της ΟΤΟΕ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18.30 στο Άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΣΤΙΣ 18.00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΕΡΜΟΥ 28)

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Σ.Υ.Τ.Ε. ΜΕ κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Στις 6/9/05, μετά από πρόσκληση του κ. Διοικητή , πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΤΕ. Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής ο κ. Διοικητής τον ενημέρωσε για την πρόθεση της Διοίκησης να συναντηθεί μέσα στο Οκτώβριο με το Δ.Σ του ΣΥΤΕ, για το γνωστό θέμα της Αναδιοργάνωσης.

Διευκρινίσθηκε, πως πρόθεση της Διοίκησης αποτελεί η συζήτηση όλων των θεμάτων που εμπεριέχονται σε μια τέτοια διαδικασία, σε ειδική επιτροπή ΣΥΤΕ / Διοίκησης.

Είναι βέβαιο πως στην ερχόμενη συνάντηση τον Οκτώβριο, θα αποσαφηνισθούν περαιτέρω το συνολικό πλαίσιο και τα υπόλοιπα θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα, που θα διέπουν τη λειτουργία της συγκεκριμένης επιτροπής.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ