Κεντρική σελίδα Περιεχόμενα Επικοινωνία Τα νέα του site

Τα νέα μας ] Ανακοινώσεις ] Ανακοινώσεις TY ] Ανακοινώσεις Συνταξιούχων ] Ανακοινώσεις Π.Α.ΜΕ. - Κλαδικού Σωμ. Χρηματοπιστωτικού ] Η ταυτότητά μας ] Σύνδεσμοι ]

 

Κεντρική Σελίδα


Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο της ΕΣΑΚ Τράπεζας Ελλάδας ! Προσφέρει τακτική ταξική ενημέρωση στους συναδέλφους, εν ενεργεία και συνταξιούχους.  

Ενημερωθείτε από το ταξικό portal του 902 !

Την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, στις 10:30 πμ , στα γραφεία του Συλλόγου, Λέκκα 23-25, 2ος όροφος, οι φίλοι της ΕΣΑΚ-Σ συζητούν, αποφασίζουν για τα συλλογικά δρώμενα.

Θέματα

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Τελευταία Νέα

 Αντεργατικές Πολιτικές:

Οι θέσεις του ΠΑΜΕ:

Το πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ για το επόμενο διάστημα.

Οι θέσεις της ΕΣΑΚ:

Ψήφισαν το 65-ωρο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ !

28η Οκτωβρίου: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ... ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ  

Άρθρο του τέως διοικητή του ΙΚΑ Χρ. Ρουπακιώτη για το τέλος της κοινωνικής ασφάλισης.

Να πώς λεηλατούν το λαϊκό εισόδημα - ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! 

Ενημερωθείτε από το ταξικό portal του 902 !

27/2/2018 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: Δελτίο Τύπου: Το Σωματείο Χρηματοπιστωτικού οργανώνει τη μάχη της διεκδίκησης Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

20/2/2018 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΕ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

17/1/2018 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ: ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ο ΣΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις κινητοποιήσεις

9/1/2018 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.ΜΕ.: Δελτίο Τύπου: Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης! Όλοι στον Αγώνα!

8/1/2018 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: Δελτίο Τύπου: Οι εξελίξεις στον Κλάδο

21/12/2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ-Σ: Για την αποκατάσταση της αληθείας

12/12/2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ!!!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017 - Εφημεριδάκι ΕΣΑΚ-Σ (.pdf)

16/11/2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ: 44η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ: Το μήνυμα πάντα επίκαιρο

ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΑ, ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ!

 • (12/3/2018) - 4η αξιολόγηση: "ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ". Για την ανάκαμψη του κεφαλαίου η κυβέρνηση σχεδιάζει τα επόμενα αντεργατικά μέτρα. Απαντάμε με οργανωμένη δράση.
  • Τα 88 προαπαιτούμενα για το «τέλος των μνημονίων» σηματοδοτούν νέες απώλειες και θυσίες για το λαό, με στόχο να ανακάμψει η κερδοφορία του κεφαλαίου.
  • Η «επόμενη μέρα», που διαφημίζει η κυβέρνηση, σημαίνει ένταση της εκμετάλλευσης, μνημόνια και επιτροπεία διαρκείας, συνέχιση των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων.
  • Η βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και σχεδιασμούς, για την ανάδειξη της χώρας σε διαμετακομιστικό και ενεργειακό κόμβο, όπως επιδιώκει το κεφάλαιο, μόνο κινδύνους προμηνύει για το λαό. Αυτό επιβεβαιώνουν οι εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά, η ένταση των τουρκικών διεκδικήσεων και αμφισβητήσεων.
  • Καμιά ανοχή, κανέναν εφησυχασμό δεν πρέπει να δείξει ο λαός. Οργάνωση και δράση τώρα, με συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 20 Μάρτη, ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης - κεφαλαίου, για Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς και βελτίωση των συνθηκών δουλειάς.
 • (5/3/2018) - Στο δρόμο την Πέμπτη οι συνταξιούχοι της Αττικής. Παναττική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΝΑΤ και ΠΣΣ Δικηγόρων, την Πέμπτη 8/3, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο Αθήνας). Περισσότερα...

 • (5/3/2018) - Στη μάχη των Συλλογικών Συμβάσεων με κινητοποιήσεις, απεργίες και συνελεύσεις. Τη διεκδίκηση κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης οργανώνει και το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού Αττικής. Μαζί με τα επιχειρησιακά σωματεία σε «First Data» και «Mellon», προχωρά στις εξής πρωτοβουλίες: Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη 7/3, στις 4 μ.μ., ενάντια στις εκατοντάδες απολύσεις στο χώρο των τραπεζών. Παρέμβαση στον Ελληνικό Σύνδεσμο Εταιρειών Ενημέρωσης - Διαπραγμάτευσης Απαιτήσεων (ΕΣΕΔΑ) την Τρίτη 27/3, με αιχμή τη διεκδίκηση ενιαίας ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους των «εισπρακτικών» εταιρειών. Το Σωματείο καλεί επίσης σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 13/3, στις 6 μ.μ. (αίθουσα Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων - Αγ. Φιλοθέης 5Β, πλ. Μητροπόλεως).

 • (5/3/2018) - Νεά αντιλαική επίθεση του ΣΕΒ στο ασφαλιστκό. Η απάντηση του ΠΑΜΕ...

 • (27/2/2018) - Προσκλητήριο δράσης απέναντι στις επικίνδυνες εξελίξεις στη γειτονιά μας. Σήμερα Τρίτη στις 6:30 μμ στο Σύνταγμα η συγκέντρωση, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Θα ακολουθήσει πορεία στην αμερικανική πρεσβεία. Οχι στα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, οι ιμπεριαλιστές ξαναμοιράζουν τον κόσμο και διαιρούν τους λαούς. Οχι στην πολιτική της κυβέρνησης που παίζει το ρόλο "πλασιέ" του ΝΑΤΟ.

 • (31/1/2018) - Το ΠΑΜΕ καταθέτει πρόταση για πανεργατική πανελλαδική 24ωρη απεργία το Μάρτη.

 

Περισσότερα νέα στα Νέα μας >


ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ : ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ !


 

web analytics

 

web analytics

[ Κεντρική σελίδα ] Τα νέα μας ] Ανακοινώσεις ] Ανακοινώσεις TY ] Ανακοινώσεις Συνταξιούχων ] Ανακοινώσεις Π.Α.ΜΕ. - Κλαδικού Σωμ. Χρηματοπιστωτικού ] Η ταυτότητά μας ] Σύνδεσμοι ]

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 12 Μαρτίου 2018