Κεντρική σελίδα Περιεχόμενα Επικοινωνία Τα νέα του site

Τα νέα μας ] Ανακοινώσεις ] Ανακοινώσεις TY ] Ανακοινώσεις Συνταξιούχων ] Ανακοινώσεις Π.Α.ΜΕ. - Κλαδικού Σωμ. Χρηματοπιστωτικού ] Η ταυτότητά μας ] Σύνδεσμοι ]

 

Κεντρική Σελίδα


Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο της ΕΣΑΚ Τράπεζας Ελλάδας ! Προσφέρει τακτική ταξική ενημέρωση στους συναδέλφους, εν ενεργεία και συνταξιούχους.  

Ενημερωθείτε από το ταξικό portal του 902 !

Την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, στις 10:30 πμ , στα γραφεία του Συλλόγου, Λέκκα 23-25, 2ος όροφος, οι φίλοι της ΕΣΑΚ-Σ συζητούν, αποφασίζουν για τα συλλογικά δρώμενα.

Θέματα

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Τελευταία Νέα

 Αντεργατικές Πολιτικές:

Οι θέσεις του ΠΑΜΕ:

Το πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ για το επόμενο διάστημα.

Οι θέσεις της ΕΣΑΚ:

Ψήφισαν το 65-ωρο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ !

28η Οκτωβρίου: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ... ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ  

Άρθρο του τέως διοικητή του ΙΚΑ Χρ. Ρουπακιώτη για το τέλος της κοινωνικής ασφάλισης.

Να πώς λεηλατούν το λαϊκό εισόδημα - ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! 

Ενημερωθείτε από το ταξικό portal του 902 !

25/6/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: Ο περιορισμός των διαδηλώσεων δεν θα περάσει (.pdf)

17/6/2020 - Εφημεριδάκι ΕΣΑΚ-Σ Ιουνίου (.pdf)

29/5/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ: Συνοδοιπόρος ο ΣΥΤΕ μπροστά στην απροκάλυπτη παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας στα συνδικάτα (.pdf)

26/5/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: Η 26η Μάη Ημέρα Δράσης εργαζομένων στον Κλάδο (.pdf)

1/5/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ-Σ για την φετινή εργατική Πρωτομαγιά (.pdf)

30/4/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: 1η Μάη - Ορατός εχθρός είναι ο καπιταλισμός. Να μην πληρώσει ο λαός.

24/4/2020 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: Ημέρα Δράσης στους χώρους δουλειάς η Τρίτη 28/4 (.pdf)

21/4/2020 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ - Καταγγελία για την Alpha Bank (.pdf)

26/3/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Αναγκαία η λήψη ΑΜΕΣΑ έκτακτων μέτρων στήριξης για τον κορωνοϊό (.pdf)

19/3/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ-Σ: Λήψη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού (.pdf)

18/3/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ: Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την πανδημία του κορωνοϊού (pdf)

20/2/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ-Σ: Για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σ.Σ.Τ.Ε. και το Ασφαλιστικό

13/2/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: Απεργία την Τρίτη 18/2 για το Ασφαλιστικό. Αξιοι συνεχιστές ...  (.pdf)

1/2/2020 - Εφημεριδάκι ΕΣΑΚ-Σ Φεβρουαρίου (.pdf)

 • (3/7/2020) - Κάτω τα χέρια απο τους αγώνες του λαού! Μυριόστομη την απαίτηση για την απόσυρση του αντεργατικού νομοσχεδίου-εκτρώματος για τις διαδηλώσεις ύψωσαν χτες Πέμπτη 2/7 χιλιάδες εργαζόμενοι από κάθε γωνιά του Λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά και την υπόλοιπη ελλάδα, με στεντόρεια φωνή, διαδηλώνοντας στην πλατεία Συντάγματος. 

  Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό - «προπέτασμα καπνού» πως τάχα με το νομοσχέδιο «μπαίνει τάξη» στην ταλαιπωρία εξαιτίας των διαδηλώσεων, ο ομιλητής τόνισε πως «ταλαιπωρία στο λαό μας σε εργαζόμενους και επαγγελματίες προκαλούν οι άθλιες και ακριβές αστικές συγκοινωνίες, όπου με ευθύνη του κράτους, ακόμα και σε συνθήκες πανδημίας, ο κόσμος στοιβάζεται καθημερινά σαν τις σαρδέλες, εκτίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

  Ταλαιπωρία για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της σημερινής και όλων των προηγούμενων, στα Εργασιακά, στο Ασφαλιστικό, στην Υγεία, στην Παιδεία, στο περιβάλλον, ενάντια στην οποία αγωνίζονται συνδικάτα, εργαζόμενοι και άλλοι φορείς του κινήματος. Αυτή η πολιτική ευθύνεται και για την αναδουλειά στα εμπορομάγαζα, για τη φοροληστεία και τις απειλές πλειστηριασμών που αντιμετωπίζουν μικροί επαγγελματίες.

  Ταλαιπωρία, δηλαδή, είναι η ίδια η αντιλαϊκή πολιτική, που αυξάνει τα προβλήματα του λαού και τον βγάζει στο δρόμο για να διεκδικήσει το δίκιο του».

  Ενώ σημείωσε πως τα περί «ταλαιπωρίας στο κέντρο» ακούγονται ακόμα περισσότερο προσχηματικά, τη στιγμή που η υπομονή χιλιάδων κατοίκων της Αθήνας δοκιμάζεται αυτές τις μέρες από τον λεγόμενο «μεγάλο περίπατο», την αποσπασματική και ασχεδίαστη ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας, που αποφάσισε η δημοτική αρχή, για να αναβαθμίσει το «τουριστικό προϊόν» χάριν των μεγαλοξενοδόχων και των μεγαλεμπόρων.

  Η συγκέντρωση ήταν η πρώτη απάντηση στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, ενώ οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις κινητοποιήσεις που κλιμακώνονται, με σωματεία και φορείς να μπαίνουν δυναμικά στη μάχη ενάντια στο εκτρωματικό νομοσχέδιο.

 

Περισσότερα νέα στα Νέα μας >


ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ : ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ !


 

 

web analytics

[ Κεντρική σελίδα ] Τα νέα μας ] Ανακοινώσεις ] Ανακοινώσεις TY ] Ανακοινώσεις Συνταξιούχων ] Ανακοινώσεις Π.Α.ΜΕ. - Κλαδικού Σωμ. Χρηματοπιστωτικού ] Η ταυτότητά μας ] Σύνδεσμοι ]

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 06 Ιουλίου 2020