Κεντρική σελίδα Περιεχόμενα Επικοινωνία Τα νέα του site

Τα νέα μας ] Ανακοινώσεις ] Ανακοινώσεις TY ] Ανακοινώσεις Συνταξιούχων ] Ανακοινώσεις Π.Α.ΜΕ. - Κλαδικού Σωμ. Χρηματοπιστωτικού ] Η ταυτότητά μας ] Σύνδεσμοι ]

 

Κεντρική Σελίδα


Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο της ΕΣΑΚ Τράπεζας Ελλάδας ! Προσφέρει τακτική ταξική ενημέρωση στους συναδέλφους, εν ενεργεία και συνταξιούχους.  

Ενημερωθείτε από το ταξικό portal του 902 !

Την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα, στις 10:30 πμ , στα γραφεία του Συλλόγου, Λέκκα 23-25, 2ος όροφος, οι φίλοι της ΕΣΑΚ-Σ συζητούν, αποφασίζουν για τα συλλογικά δρώμενα.

Θέματα

Τελευταίες Ανακοινώσεις

Τελευταία Νέα

 Αντεργατικές Πολιτικές:

Οι θέσεις του ΠΑΜΕ:

Το πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ για το επόμενο διάστημα.

Οι θέσεις της ΕΣΑΚ:

Ψήφισαν το 65-ωρο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ !

28η Οκτωβρίου: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ... ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ  

Άρθρο του τέως διοικητή του ΙΚΑ Χρ. Ρουπακιώτη για το τέλος της κοινωνικής ασφάλισης.

Να πώς λεηλατούν το λαϊκό εισόδημα - ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! 

Ενημερωθείτε από το ταξικό portal του 902 !

21/10/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: Για τον πτωχευτικό κώδικα. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (.pdf)

19/10/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ: Για τα κρούσματα Covid-19 στο ΙΕΤΑ (.pdf)

14/10/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ-Σ: Ενημερωτικό δισέλιδο (.pdf)

7/10/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: Οι φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής να μπουν στη φυλακή ! (.pdf)

28/9/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ: Για το κρούσμα covid-19 στο Χολαργό

9/9/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ: Απαιτούμε ασφαλές άνοιγμα των σχολείων - δεν παίζουμε με την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών μας

8/9/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ: Η θέση της ΕΣΑΚ για την ανασύνθεση του ΔΣ του ΣΥΤΕ

24/7/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ-Σ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ... (.pdf)

16/7/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ: Για την αλλαγή Προέδρου του ΣΥΤΕ

25/6/2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΑΔΙΚΟΥ: Ο περιορισμός των διαδηλώσεων δεν θα περάσει (.pdf)

 • (19/10/2020) - Μαζικό ήταν το μήνυμα αγωνιστικής ανάτασης και κλιμάκωσης της πάλης που δόθηκε την περασμένη Τρίτη 13/10 σε δεκάδες πόλεις της χώρας Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Συνδικάτα και φορείς.  «Φτώχεια, ανεργία, αυταρχισμός - Ο καπιταλισμός είναι ο ιός»: Εχοντας στην πρώτη γραμμή της πάλης τους την προστασία της υγείας του λαού και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του από την εντεινόμενη επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας, χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, βιοπαλαιστές της πόλης και της υπαίθρου, νέοι, συνταξιούχοι, διαδήλωσαν:
  Για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας, την ανάγκη για προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία, για φθηνή, ασφαλή και συχνή συγκοινωνία, για την προστασία από την απόλυση και την ανεργία.
  Για τη διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων, την πάλη για τα εργασιακά δικαιώματα, την υπεράσπιση της συνδικαλιστικής δράσης, απέναντι στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο που έχει στα σκαριά η κυβέρνηση.
  Για την απάντηση που πρέπει να πάρουν η καταστολή και ο αυταρχισμός που επιστρατεύει η κυβέρνηση απέναντι στις κινητοποιήσεις. 

  (2/10/2020) - Θέματα του Ταμείου Υγείας (ΔΣ 41-44)...

 • (2/10/2020) - Στο Γενικό Συμβούλιο της Δευτέρας αναμένεται να αποφασισθεί η καταβολή, στο τέλος του Οκτωβρίου, αναδρομικών 11 μηνών, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, αλλά ΜΟΝΟ για το Ταμείο Συντάξεων.
 • (2/10/2020) - Εν όψει της μέρας ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, οργανώνεται συγκέντρωση στο χώρο των δικαστηρίων (Εφετείο Αθήνας). Δεκάδες είναι οι φορείς ( συνδικάτα, σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι ) που έχουν δηλώσει συμμετοχή και καλούν στις κινητοποιήσεις με παράλληλη κήρυξη στάσεων εργασίας, μεταξύ των οποίων το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (11 π.μ. - 3 μ.μ.), το Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Αττικής (11 π.μ. - 3 μ.μ.), το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η ΑΔΕΔΥ, η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αττικής, φοιτητικοί σύλλογοι του ΕΚΠΑ, του ΕΜΠ, η ΟΓΕ και άλλοι.
 • (16/9/2020) - Διαβάστε εδώ το διεκδικητικό πλαίσιο του Π.Α.ΜΕ. για το 2020-2021...
 • (10/9/2020) - Σήμερα μέρα δράσης για τις αστικές συγκοινωνίες. Πάρε και συ μέρος (περισσότερα) ...
 • (2/9/2020) - Θέματα του Ταμείου Υγείας (ΔΣ 36-40)...

 

Περισσότερα νέα στα Νέα μας >


ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ : ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ !


 

 

web analytics

[ Κεντρική σελίδα ] Τα νέα μας ] Ανακοινώσεις ] Ανακοινώσεις TY ] Ανακοινώσεις Συνταξιούχων ] Ανακοινώσεις Π.Α.ΜΕ. - Κλαδικού Σωμ. Χρηματοπιστωτικού ] Η ταυτότητά μας ] Σύνδεσμοι ]

Τελευταία ενημέρωση σελίδας: 21 Οκτωβρίου 2020